Jednoduchý recept

Hlíva na kmíně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5700

Ingredience

150 g Hlíva ústřičná
1 špetka Kmín celý
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 627kJ
1% Sacharidy 4 g
90% Tuky 67 g
4% Sodík 78 mg
3% Bílkoviny 2 g

Hlíva na kmíně postup přípravy receptu:

1

Ve studené vodě omyjeme hlívy a necháme okapat. Tuhé části nohou odřízneme, aby vznikla ouška.

2

Na spodní část houby natřeme česnek, posypeme kmínem a osolíme. Poté obalíme v hladké mouce.

3

Na horkém tuku hlívy smažíme než změknou a získají zlatavou barvu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept