Recept

Norská treska v majonéze

  • Dánsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 57001

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
80 g Filety z tresky tmavé
200 g Majonéza
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř citronový
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
3 polévková lžíce Strouhanka
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 894kJ
5% Sacharidy 17 g
55% Tuky 41 g
36% Sodík 720 mg
11% Bílkoviny 6 g

Norská treska v majonéze postup přípravy receptu:

1

Filé z tresky omyjeme, osušíme a pokrájíme na plátky, osolíme, posypeme čerstvě mletým citrónovým pepřem. Petrželovou nať, menší pórek a jarní cibulku očistíme, omyjeme, drobně pokrájíme.

2

Zapékací misku vytřeme máslem, do ní poskládáme plátky tresky, posypeme je petrželkou a pórkem. Přelijeme kvalitní majonézou, strouhankou a dáme do předehřáté trouby péct. Pečeme při 220 - 240°C po dobu 15 až 0 minut.

Poznámka

K tresce s majonézou podáváme bramborovou kaši nebo vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept