Jednoduchý recept

Špenátová polévka s rýží a jogurtem

  • Egypt
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57016

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 207kJ
9% Sacharidy 32 g
19% Tuky 14 g
45% Sodík 901 mg
17% Bílkoviny 10 g

Špenátová polévka s rýží a jogurtem postup přípravy receptu:

1

Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme. Zdravý špenát posekáme nahrubo, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, pažitku a petrželku nasekáme na jemno.

2

Do jogurtu vmícháme vejce, pažitku, petrželku a česnek. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, necháme zesklovatět, přidáme špenát, rýži, orestujeme, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme zhruba 20 minut, až bude rýže měkká. Polévku odstavíme, mimo oheň v polévce rozmícháme jogurtovou směs.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept