Zdravý recept

Hlávkový salát se žervé a jablky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 57019
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
10 g Hořčice Dijonská
250 g Jablka
80 g Ořechy vlašské
400 g Salát hlávkový
5 g Sůl
40 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 870kJ
4% Sacharidy 15 g
21% Tuky 16 g
24% Sodík 486 mg
10% Bílkoviny 5 g

Hlávkový salát se žervé a jablky postup přípravy receptu:

1

Listy hlávkového salátu omyjeme, otřepeme a vysteleme jimi skleněnou salátovou mísu. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na plátky, vsypeme do mísy. Žervé rozmícháme s citronovou šťávou, solí, hořčicí, vlijeme do mísy, přisypeme celá jádra ořechů a promícháme.

2

Před podáváním salát vychladíme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept