Recept

Rostovský nadívaný candát

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57027

Ingredience

600 g Brambory vařené
800 g Candát obecný
2 ks Cibule
300 g Houby čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
150 ml Olej rostlinný
200 ml Omáčka tatarská
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,034 kcal
Kilojoule 4 327kJ
19% Sacharidy 68 g
96% Tuky 72 g
42% Sodík 846 mg
57% Bílkoviny 32 g

Rostovský nadívaný candát postup přípravy receptu:

1

Candáta, zbaveného hlavy, ploutví, a kůže, vykucháme a rozdělíme na čtyři porce, které vykostíme. Dále nadrobno pokrájíme dvě větší cibule a očištěnou směs hub, na másle je opečeme a podusíme. Houbovou směs osolíme, přidáme sekanou petrželku, okořeníme sladkou paprikou a rozdělíme na rybu.

2

Porce ryby s houbami zavineme, sepneme párátkem, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance, ve větší pánvi na oleji je ze všech stran do zlatova osmažíme.

3

Podáváme s tatarskou omáčkou a vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept