Recept

Pitěrský dušený candát

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57031

Ingredience

600 g Brambory vařené
800 g Candát obecný
1 ks Cibule
0,5 ks Citrony
1 polévková lžíce Kapary sterilované
200 ml Kečup
1 ks Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
2 ks Okurky nakládané
12 ks Olivy zelené
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 602kJ
15% Sacharidy 55 g
122% Tuky 92 g
145% Sodík 3 g
42% Bílkoviny 23 g

Pitěrský dušený candát postup přípravy receptu:

1

Vykuchaného staženého candáta bez hlavy, ploutví a ocasu nakrájíme na porce. Dále na tenké nudličky nakrájíme velkou mrkev, na tenké plátky sterilované okurky, velkou cibuli, půlku citronu a zelené olivy bez pecek.

2

V kastrole osolenou rybu na másle zprudka opečeme na každé straně 3 minuty. Pak stáhneme oheň, přidáme nakrájenou zeleninu a citron, propláchnuté kapary, zalijeme kečupem s červeným vínem a zakryté 12-15 minut pomalu dusíme.

3

Hotový pokrm podle chuti přisolíme, rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými bramborami, posypanými sekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept