Jednoduchý recept

Slepičí vývar

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5704

Ingredience

3 ks Bobkový list
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
1 dl Mléko polotučné
200 g Mouka pšeničná hrubá
1 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Nové koření celé
1 špetka Oregano sušené
1 hrst Pažitka
1 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 ks Rajčata
1 kg Slepice
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 015kJ
11% Sacharidy 39 g
19% Tuky 14 g
9% Sodík 184 mg
85% Bílkoviny 48 g

Slepičí vývar postup přípravy receptu:

1

Uvaříme spolu slepici a zeleninu ve vodě s kořením, dokud není slepice měkká.

2

Připravíme si zavářku - rozšleháme vajíčka s mlékem, přidáme sůl, mouku a kečup.

3

Těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče a pečeme 15 minut při 180 stupních.

4

Poté vykrajujeme a povaříme krátce v polévce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept