Jednoduchý recept

Srnčí maso s fazolemi

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57041

Ingredience

200 g Cibule
200 g Fazole bílé sterilované
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
300 g Paprika zelená
401 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
25 g Saturejka
60 g Slanina vepřová
600 g Srnčí plec
8 g Sůl
300 ml Voda pitná
40 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 208kJ
10% Sacharidy 35 g
19% Tuky 14 g
50% Sodík 994 mg
117% Bílkoviny 66 g

Srnčí maso s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Srnčí maso z plece nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky, slaninu bez kůže nakrájíme na drobné kostičky, česnek prolisujeme, saturejku a pažitku posekáme najemno.

2

V pánvi na trošce oleje rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli s česnekem a osmahneme. Přidáme maso, orestujeme, přimícháme mouku, podlijeme vodou, přidáme papriky, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Přimícháme scezené nebo předem uvařené fazole a před podáváním posypeme pažitkou a saturejkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept