Jednoduchý recept

Bulharská studená polévka

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57042

Ingredience

100 g Jogurt bílý
40 g Kopr čerstvý
10 ml Ocet vinný
250 g Okurka salátová
25 ml Olej olivový extra panenský
20 g Ořechy vlašské
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
1000 ml Zakysaná smetana
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 528kJ
4% Sacharidy 13 g
80% Tuky 60 g
50% Sodík 995 mg
14% Bílkoviny 8 g

Bulharská studená polévka postup přípravy receptu:

1

Do zakysané smetany metlou zašleháme jogurt, přidáme na kostičky nakrájenou salátovou okurku, prolisovaný česnek, posekaný kopr, ochutíme solí, pepřem, vinným octem a nakonec přimícháme panenský olej.

2

Při podávání každou porci posypeme mletými vlašskými ořechy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept