Jednoduchý recept

Parmice s rozinkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57046
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Ančovičky konzervované
200 g Cibule
150 g Cuketa
15 g Koriandr mletý
30 g Olej olivový extra panenský
30 g Oregano čerstvé
800 g Parmice
1 g Pepř černý mletý
300 g Pomeranče
50 g Rozinky tmavé
20 g Rozmarýn čerstvý
10 g Sůl
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 029kJ
8% Sacharidy 28 g
23% Tuky 17 g
92% Sodík 2 g
85% Bílkoviny 48 g

Parmice s rozinkami postup přípravy receptu:

1

Rozinky nasypeme do misky, zalijeme vínem a necháme 10 minut uležet. Filety z parmice osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, cuketu na hranolky, pomeranč oloupeme, kůru nakrájíme na tenké nudličky, dužinu rozebereme na dílky, ančovičky trochu pokrájíme, oregano a rozmarýn posekáme.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmahneme. Přidáme cukety a orestujeme. Přidáme kůru, víno s rozinkami, ančovičky, pomeranč, nakonec přiložíme filety z parmice a 10 minut podusíme. Posypeme oreganem, rozmarýnem a odstavíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept