Jednoduchý recept

Vepřová plec se zelím a žampiony

  • Srbsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57102

Ingredience

100 g Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
150 g Paprika červená
1 g Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
700 g Vepřová plec
700 g Zelí kysané
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 748 kcal
Kilojoule 3 131kJ
5% Sacharidy 16 g
81% Tuky 61 g
54% Sodík 1 g
62% Bílkoviny 35 g

Vepřová plec se zelím a žampiony postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, kysané zelí scedíme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, papriku bez jádřince na proužky.

2

V rendlíku roztavíme 1/2 sádla, přisypeme 1/2 cibule a zpěníme. Přidáme zelí a podusíme doměkka. V hlubší pánvi rozehřejeme zbytek sádla, přisypeme zbylou cibuli, osmahneme, přidáme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Jakmile pustí šťávu, přidáme papriku, žampiony a podusíme. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. K masu přidáme zelí, promícháme, krátce provaříme a odstavíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept