Jednoduchý recept

Rajčatová omáčka s banánem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 57103
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

80 g Banány
20 g Bazalka
1 stroužek Česnek
30 g Chilli paprička
50 g Cibule
15 g Cukr třtinový
25 g Limetková kůra
30 g Olej olivový
60 g Paprika zelená
1 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
500 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 559kJ
5% Sacharidy 17 g
9% Tuky 7 g
48% Sodík 959 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rajčatová omáčka s banánem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, zelenou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na nudličky, banán oloupeme a rozmačkáme vidličkou, chilli papričku rozřízneme, vyškrábneme semínka a lusk posekáme najemno. Petřelku a bazalku nasekáme nadrobno.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, česnek a osmahneme. Přidáme scezená rajčata, banán, chilli papričku, papriku, kousek limetkové kůry, osladíme třtinovým cukrem, podle chuti osolíme, opepříme a podusíme doměkka.

3

Před podáváním odstraníme kůru a vmícháme bazalku s petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept