Recept

Španělský mléčný chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57116

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
2 g Kardamom
650 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Mák - semena
80 g Ořechy lískové
400 ml Pepř černý mletý
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 g Šafrán
60 g Med včelí
200 dl Mléko plnotučné
80 ml Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

146% Kalorie 2,878 kcal
Kilojoule 12 044kJ
73% Sacharidy 263 g
190% Tuky 143 g
185% Sodík 4 g
235% Bílkoviny 132 g

Španělský mléčný chléb postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem a olejem, přidáme med, sůl, hladkou mouku, špetku šafránu a kardamomu, mák, a nahrubo posekané lískové ořechy.

2

Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept