Recept

Andaluský chléb s citrusy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57118

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
10 ml Citronová šťáva
20 ml Med včelí
300 g Mouka chlebová
350 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 ml Olej olivový
30 g Pomerančová kůra
5 g Sůl
550 ml Voda pitná
80 ml Voda z pomerančových květů

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 090kJ
24% Sacharidy 85 g
16% Tuky 12 g
16% Sodík 328 mg
23% Bílkoviny 13 g

Andaluský chléb s citrusy postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, med, olej a vodu z pomerančového květu. Přidáme sůl, chlebovou a hladkou mouku, citronovou šťávu, nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče a vmícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept