Recept

Tatarské Azu s pastýřským salátem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57131
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
500 g Hovězí svíčková
50 g Kečup
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Ocet vinný
1 ks Okurka salátová
60 g Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
50 g Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Vývar zeleninový
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 226kJ
13% Sacharidy 47 g
24% Tuky 18 g
34% Sodík 682 mg
61% Bílkoviny 34 g

Tatarské Azu s pastýřským salátem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve připravíme pastýřský salát. Papriky a čerstvou okurku spolu s rajčaty nakrájíme na malé kostky, cibuli na tenké plátky. Vše smícháme v míse, osolíme, opepříme, přidáme cukr a zalijeme 3 lžícemi vinného octa a 2 lžícemi oleje.

2

Potom na nudličky nakrájíme hovězí svíčkovou a sterilované okurky, drobně nasekáme feferonky.

3

Na rozpálené sádlo ve velké pánvi dáme smažit svíčkovou. Asi po 2 minutách přidáme okurky a feferonky, zaprášíme moukou, mletou paprikou a necháme osmahnout. Pak osmahnutou směs zalijeme 4 lžícemi zeleninového vývaru a kečupem, osolíme, opepříme a krátce povaříme.

4

Hotové azu podáváme v miskách, samostatně pak pastýřský salát a bílé pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept