Jednoduchý recept

Marinované hroznové víno

  • Gruzie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 1 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 57140
Kategorie: Přílohy

Ingredience

5 g Badyán
25 g Bazalka
30 g Citronová kůra
150 g Cukr krupice
4 g Hřebíček
1000 g Hroznové víno
25 g Máta
2 g Nové koření celé
250 ml Ocet vinný
10 g Skořice mletá
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 465kJ
25% Sacharidy 88 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 18 mg
5% Bílkoviny 3 g

Marinované hroznové víno postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, přivedeme k varu, přidáme cukr, strouhanou citronovou kůru, přilijeme ocet a provaříme, až se cukr rozpustí. Do mísy nasypeme posekané lístky máty a bazalky, přidáme mletou skořici, nové koření, hřebíček, badyán a zalijeme vroucím nálevem z hrnce. Necháme vychladnout, přidáme omyté kuličky hroznového vína, mísu uložíme do chladu a necháme hrozny marinovat 12-14 dní.

2

Podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept