Jednoduchý recept

Křenová omáčka bešamelová

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57144
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

40 g Bešamel
4 g Cukr krupice
40 g Křen
20 ml Ocet vinný
200 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 686kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 14 g
28% Sodík 554 mg
5% Bílkoviny 3 g

Křenová omáčka bešamelová postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme bešamel a přivedeme k varu. Povaříme 15 minut, osolíme, přidáme zakysanou smetanu, nastrouhaný čerstvý křen, zakápneme octem, podle chuti osladíme a povaříme do zhoustnutí.

2

Tuto omáčku podáváme ke grilovaným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept