Jednoduchý recept

Rajčatová omáčka se slaninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 57152
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

30 g Bazalka
250 g Cibule
30 g Máslo čerstvé
25 g Olej olivový extra panenský
600 g Passata (drcená rajčata)
1 g Pepř černý mletý
60 g Slanina vepřová
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 944kJ
3% Sacharidy 11 g
25% Tuky 19 g
45% Sodík 903 mg
8% Bílkoviny 5 g

Rajčatová omáčka se slaninou postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, slaninu na tenké nudličky. V pánvi rozehřejeme olej s máslem, přisypeme cibuli a zpěníme. Přidáme slaninu, passatu, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou asi 45 minut. Posekanou bazalku přimícháme až těsně před podáváním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept