Jednoduchý recept

Škvarkoví slimáci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 5718

Ingredience

40 g Droždí
250 g Máslo čerstvé
1 dl Mléko polotučné
50 g Mouka polohrubá
1 špetka Sůl
3 ks Sýr smetanový tavený 45%
1 ks Vejce slepičí
2 hrnek Vepřové škvarky

Nutriční hodnoty jedné porce

80% Kalorie 1,570 kcal
Kilojoule 6 568kJ
4% Sacharidy 13 g
133% Tuky 100 g
22% Sodík 439 mg
282% Bílkoviny 159 g

Škvarkoví slimáci postup přípravy receptu:

1

Kynuté těsto zpracujeme a přidáme do něj strouhaný sýr.

2

Rozdělíme na bochánky.

3

Každý bochánek vyválíme, posypeme škvarky a nakrájíme trojúhelníčky.

4

Stáčíme je od širší strany ke špičce.

5

Potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct do vyhřáté trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept