Jednoduchý recept

Pečená jablka s calvadosem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57196

Ingredience

80 ml Calvados
60 g Cukr moučkový
800 g Jablka
120 g Máslo čerstvé
60 g Sirup pomerančový

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 965kJ
14% Sacharidy 52 g
33% Tuky 25 g
0% Sodík 2 mg
1% Bílkoviny 1 g

Pečená jablka s calvadosem postup přípravy receptu:

1

Celá jablka oloupeme, opatrně vydlabeme jadřince tak, abychom jablka neporušili a zůstala vcelku. Smícháme máslo, cukr, calvados a touto směsí jablka naplníme.

2

Vyskládáme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.

3

Jablka upravíme na talířky, pokapeme sirupem a podáváme horká.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept