Recept

Šuang-si z hovězího masa

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 572

Ingredience

20 g Chilli koření mleté
300 g Cibule
20 g Glutasol
100 g Houby černé
1000 g Hovězí maso zadní
100 ml Hovězí vývar základní
300 ml Olej stolní
150 ml Omáčka sójová
300 g Paprika sterilovaná
300 g Pórek
100 g Solamyl
20 g Sůl
200 g Vejce slepičí
200 ml Víno bílé
50 g Zázvor celý
50 g Česnek
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 272kJ
6% Sacharidy 23 g
49% Tuky 37 g
66% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Šuang-si z hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na slabé plátky cca 3cm dlouhé. Vložíme je do mísy, osolíme, promícháme s částí máčeného škrobu a s vejci a necháme je v chladničce odležet.

2

Na pánvi rozehřejeme tuk a plátky masa prudce opečeme. Tuk scedíme a k masu přidáme černé houby, česnek nakrájený na plátky, žampiony, očištěný, opláchnutý a na kostky nakrájený pórek, kapii, jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme. Dochutíme čili kořením a mletým zázvorem.

3

Nakonec vše zalijeme zálivem ze sójové omáčky, vína, glutasolu, zbylého škrobu a vývaru. Vše zamícháme a krátce prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept