Jednoduchý recept

Polévka z plodů moře

  • Vietnam
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57201

Ingredience

80 g Hřebenatka
100 g Krevety tygří - loupané
80 g Mušle slávky
100 g Olihně
20 ml Omáčka sojová světlá
1 g Pepř černý mletý
25 g Solamyl
200 g Sýr sójový - Tofu
5 g Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
800 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 632kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 4 g
76% Sodík 2 g
38% Bílkoviny 21 g

Polévka z plodů moře postup přípravy receptu:

1

Krevety, olihně, maso z mušlí, hřebenatek nakrájíme na malé kousky, obalíme v solamylu a rozkvedlaném bílku. Do hrnce nalijeme vývar, osolíme, opepříme, přilijeme sojovou omáčku, přisypeme rozdrobené tofu a povaříme.

2

Přisypeme plody moře, krátce povaříme a odstavíme.

3

Polévku nalijeme do misek a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept