Recept

Brioškový chléb z Martiniku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57218
Kategorie: Přílohy

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
50 g Cukr třtinový
60 g Kakao - prášek
40 g Mandlová pasta
50 g Máslo čerstvé
400 ml Mléko plnotučné
650 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
4 ml Tresť vanilková
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 528kJ
28% Sacharidy 100 g
21% Tuky 16 g
18% Sodík 355 mg
34% Bílkoviny 19 g

Brioškový chléb z Martiniku postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, přidáme rozměklé máslo, třtinový cukr, hladkou mouku, kakaový prášek, sůl, mandlovou pastu a vanilkovou tresť.

2

Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept