Jednoduchý recept

Polévka ze štiky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5722

Ingredience

50 g Celer bulvový
0,5 l Hovězí vývar základní
0,5 l Mléko polotučné
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
20 g Petržel kořen
20 g Polévkové koření
1 špetka Sůl
100 g Tuk
1,5 l Voda pitná
0,5 kg Štika obecná
100 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 733 kcal
Kilojoule 3 066kJ
17% Sacharidy 62 g
92% Tuky 69 g
23% Sodík 454 mg
52% Bílkoviny 29 g

Polévka ze štiky postup přípravy receptu:

1

Vařené maso z hlavy a ostatních částí nakrájíme.

2

V rybím vývaru uvaříme nakrájenou zeleninu.

3

Hotovou jíšku zalijeme vývarem z ryb, povaříme s kořením a přilijeme mléko.

4

Rozmixujeme, přidáme do polévky rybí maso a dochutíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept