Jednoduchý recept

Zeleninová pasta

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 57235
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 480kJ
3% Sacharidy 12 g
46% Tuky 35 g
33% Sodík 658 mg
4% Bílkoviny 2 g

Zeleninová pasta postup přípravy receptu:

1

Papriky, rajčata a lilky rozložíme na suchý plech, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 15 minut. Zeleninu vyjmeme, oloupeme, odstraníme jádřince a semínka, zbytek rozmixujeme. Pastu přendáme do misky, přidáme prolisovaný česnek, panenský olej, sůl, pepř a důkladně promícháme. Do vychladlé pasty přimícháme na jemno posekanou petrželku a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené. Podáváme jako pomazánku na chleba nebo jako přílohu k pečeným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept