Recept

Bramborová pěna zapečená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5724
Kategorie: Brambory

Ingredience

1 g Brambory
4 polévková lžíce Kečup
50 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 815kJ
1% Sacharidy 5 g
22% Tuky 16 g
14% Sodík 276 mg
14% Bílkoviny 8 g

Bramborová pěna zapečená postup přípravy receptu:

1

Brambory upečeme ve slupce, oloupeme je a umeleme na strojku.

2

Žloutky utřeme se solí a s polovinou másla, přidáme brambory, sůl, koření, petrželku a pevný sníh z bílků.

3

Směs naplníme do vymazané a vysypané zapékací mísy a rychle zapečeme v troubě.

4

Hotový pokrm pokapeme kečupem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept