Jednoduchý recept

Skopové kotlety s medem

  • Kanada
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57248

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
40 g Marmeláda rybízová
40 g Med včelí
50 g Olej olivový extra panenský
400 g Rajčata
800 g Skopové kotlety
10 g Sůl
60 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 595 kcal
Kilojoule 2 489kJ
5% Sacharidy 17 g
55% Tuky 41 g
49% Sodík 981 mg
66% Bílkoviny 37 g

Skopové kotlety s medem postup přípravy receptu:

1

Kotlety naklepeme, po okrajích trochu nařízneme (aby se nekroutily), osolíme a vložíme do misky. Med smícháme s olejem, citronovou šťávou a zalijeme kotlety v misce. Trochu promícháme, necháme marinovat 3 hodiny.

2

Kotlety ogrilujeme z obou stran, potřeme rybízovou marmeládou, upravíme na talíře, doplníme plátky rajčat a posypeme posekanou řeřichou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept