Jednoduchý recept

Rybí polévka s chilli

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 57270
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1 špetka Anýz mletý
2 stroužek Česnek
50 g Chilli paprička
120 g Cibule
25 ml Citronová šťáva
4 g Cukr třtinový
250 g Filé z mečouna
8 g Kari koření
25 g Mouka čočková
40 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
60 g Petržel kudrnka
8 g Sůl
250 g Treska skvrnitá
1000 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 284kJ
4% Sacharidy 13 g
18% Tuky 14 g
84% Sodík 2 g
57% Bílkoviny 32 g

Rybí polévka s chilli postup přípravy receptu:

1

Rybí maso bez kostí nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, chilli papričky rozkrojíme, vyškrábneme semínka a lusky posekáme.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, česnek, chilli papričky, orestujeme, zasypeme čočkovou moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem, přidáme kari, anýz, cukr, zakápneme citronovou šťávou, podle chuti osolíme, opepříme, přisypeme rybí maso a vaříme doměkka.

3

Porce polévky můžeme posypat posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept