Recept

Brioškový chléb s citronovou kůrou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57282
Kategorie: Sladké pečivo

Ingredience

80 g Citronová kůra
40 g Cukr krupice
8 g Droždí sušené
80 g Máslo čerstvé
200 ml Mléko polotučné
400 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 449kJ
25% Sacharidy 90 g
26% Tuky 19 g
25% Sodík 492 mg
25% Bílkoviny 14 g

Brioškový chléb s citronovou kůrou postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu a rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl a hladkou mouku, promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb.

2

Po zaznění signálu přidáme nakrájenou citronovu kůru a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept