Zdravý recept

Zeleninový ostrý dresink

  • Indonésie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57287

Ingredience

10 g Bazalka
100 g Chilli paprička
120 g Cibule
20 ml Citronová šťáva
10 g Krevetová pasta
150 g Rajčata
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 35 kcal
Kilojoule 146kJ
2% Sacharidy 7 g
1% Tuky 1 g
39% Sodík 781 mg
3% Bílkoviny 2 g

Zeleninový ostrý dresink postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, rajčata rozpůlíme, chilli papričky rozkrojíme. Všechnu zeleninu vložíme do sítka, zavěsíme nad vroucí vodu, zakryjeme pokličkou a vaříme v páře asi 15 minut. Rajčata oloupeme, zbavíme semínek, z chilli papriček odstraníme stopky, semínka, zeleninu vložíme do mixéru, osolíme, přidáme krevetovou pastu, zakápneme citronovou šťávou, přidáme lístky bazalky a rozmixujeme dohladka.

2

Dresink používáme při grilování.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept