Recept

Brioškový chléb s jablky a mandlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 197 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57290

Ingredience

10 g Droždí sušené
80 g Jablka
50 g Mandle
40 ml Med včelí
240 ml Mléko polotučné
400 g Mouka pšeničná hladká T 650
70 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
5 g Cukr krystal

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 152kJ
20% Sacharidy 74 g
25% Tuky 19 g
19% Sodík 389 mg
24% Bílkoviny 14 g

Brioškový chléb s jablky a mandlemi postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme med, mléko a rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb.

2

Po zaznění signálu přidáme nasekané mandle a na kostičky nakrájená vypeckovaná jablka a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept