Jednoduchý recept

Špenát s medem a houbami

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57292

Ingredience

100 g Cibulka jarní
40 g Med včelí
40 g Olej arašídový (podzemnicový)
30 ml Sherry brandy
350 g Shiitake houby
2 stroužek Česnek
350 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 787kJ
6% Sacharidy 22 g
13% Tuky 9 g
4% Sodík 82 mg
9% Bílkoviny 5 g

Špenát s medem a houbami postup přípravy receptu:

1

Špenátové listy posekáme, jarní cibulku nakrájíme nadrobno, houby trochu pokrájíme a česnek prolisujeme.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme houby, česnek a smažíme asi 5 minut. Přidáme špenát a dusíme asi 3 minuty. Med smícháme se sherry, přidáme ke špenátu, promícháme, krátce podusíme a odstavíme. Mimo oheň přimícháme cibulku.

3

Podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept