Jednoduchý recept

Vepřová polévka čínská

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57293

Ingredience

60 g Bambusové výhonky konzervované
80 g Cibulka jarní
25 ml Ocet rýžový
15 ml Omáčka sojová světlá
1 g Pepř černý mletý
60 g Shiitake houby
20 g Solamyl
200 g Sýr sójový - Tofu
5 g Sůl
125 g Vepřová kýta
15 ml Víno rýžové čínské
600 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 015kJ
6% Sacharidy 22 g
14% Tuky 11 g
73% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Vepřová polévka čínská postup přípravy receptu:

1

Houby nakrájíme na menší kousky, jarní cibulku nakrájíme nadrobno, vepřové maso na kostičky, tofu také na kostičky, bambusové výhonky scedíme a nakrájíme na menší kousky.

2

Do hrnce nalijeme vývar, přidáme houby, maso, tofu, bambusové výhonky a vaříme asi 5 minut. Přilijeme víno, ocet, sójovou omáčku a znovu povaříme 5 minut. Přimícháme cibulku, zahustíme solamylem, provaříme, podle chuti osolíme, opepříme a odstavíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept