Jednoduchý recept

Tuňák na koriandru

  • Chile
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 57297
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
8 g Kmín mletý
60 g Koriandr čerstvý
8 g Koriandr mletý
5 g Limetková kůra
15 ml Limetková šťáva
25 ml Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
800 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 496kJ
1% Sacharidy 4 g
21% Tuky 16 g
43% Sodík 868 mg
85% Bílkoviny 48 g

Tuňák na koriandru postup přípravy receptu:

1

Očištěného a vykuchaného tuňáka nakrájíme na podkovy, limetkovou kůru nastrouháme, lístky koriandru posekáme najemno. Do misky vložíme prolisovaný česnek, přidáme mletý koriandr, kůru z limetky, mletý kmín, sůl, pepř, zalijeme olejem, důkladně promícháme a touto směsí kousky tuňáka potřeme.

2

Pokapeme limetkovou šťávou, vložíme do pánve na rozehřátý olej a osmažíme z obou stran dozlatova.

3

Porce na talířích posypeme lístky koriandru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept