Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 57301

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
60 g Cukr krupice
100 g Kompot broskvový
120 g Kompot jablečný
70 g Ořechy vlašské
0,3 kávová lžička Pepř bílý
70 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
650 g Vepřová pečeně
70 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 823 kcal
Kilojoule 3 441kJ
8% Sacharidy 28 g
91% Tuky 68 g
9% Sodík 188 mg
51% Bílkoviny 29 g

Tatranské řízky postup přípravy receptu:

1

Pečeni vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Ořechy nasekáme nadrobno.

2

Maso z obou stran smažíme na sádle. Současně z cukru uvaříme karamel, vmícháme do něj oba kompoty, víno a za stálého míchání povaříme.

3

Usmažené řízky podáváme přelité karamelovým ovocem, zakapané citronovou šťávou a posypané ořechy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept