Recept

Vepřová krkovice s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 57304
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
250 g Fazolové lusky zelené
0,3 kávová lžička Kmín mletý
30 g Mouka pšeničná hladká
300 g Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Rajčata
100 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová krkovička
500 ml Voda pitná
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 539kJ
7% Sacharidy 25 g
60% Tuky 45 g
31% Sodík 612 mg
49% Bílkoviny 27 g

Vepřová krkovice s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno. Papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, rajčata nakrájíme na kostičky. Fazolky očistíme, překrájíme a vložíme vařit do vroucí vody na 5 minut. Poté fazolky scedíme, přelijeme studenou vodou a necháme okapat.

2

Slaninu vyškvaříme v rendlíku, přidáme maso, které z obou stran smažíme dozlatova spolu s cibulí. K masu přidáme fazolky, kmín, zalijeme vývarem a na mírném plameni dusíme. K téměř měkkému masu přidáme papriky a dusíme. Na závěr vmícháme rajčata a dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept