Recept

Řízky v kořeněné marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 57310
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
0,3 kávová lžička Kmín mletý
0,5 polévková lžíce Majoránka
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
60 g Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí
900 g Vepřová kýta
150 ml Voda pitná
0,5 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 475 kcal
Kilojoule 1 988kJ
0% Sacharidy 1 g
50% Tuky 37 g
14% Sodík 286 mg
62% Bílkoviny 35 g

Řízky v kořeněné marinádě postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. V misce rozšleháme vejce s kořením a směsí přelijeme řízky. Maso necháme v chladničce pod fólií marinovat.

2

Pekáč vytřeme sádlem, vyskládáme do něj řízky, zalijeme marinádou, vodou a pod poklicí dusíme v předehřáté troubě téměř doměkka. Poté dopečeme bez poklice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept