Jednoduchý recept

Treska dušená s rajčaty a celerem

  • Portugalsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 57321
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
100 g Cibulka jarní
40 g Estragon
40 g Kapary
25 g Olej slunečnicový
50 g Oříšky piniové
1 g Pepř černý mletý
500 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl
600 g Treska obecná
200 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 320kJ
9% Sacharidy 33 g
43% Tuky 32 g
88% Sodík 2 g
68% Bílkoviny 38 g

Treska dušená s rajčaty a celerem postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky nakrájíme na menší kousky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, řapíkatý celer nakrájíme na nudličky, rajčata scedíme, lístky estragonu posekáme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem, osmahneme, přidáme řapíkatý celer, orestujeme, přidáme rajčata, kapary, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a dusíme asi 10 minut. Přiložíme kousky ryby, piniová semínka a dusíme dalších 10 minut.

3

Pokrm upravíme na talíře a posypeme estragonem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept