Jednoduchý recept

Rajčatová polévka studená

  • Portugalsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57322

Ingredience

100 g Celer bulvový
100 g Cibulka jarní
5 g Cukr krupice
120 g Kostkový led
25 ml Ocet vinný
100 g Okurka salátová
10 g Paprika mletá sladká
80 g Paprika zelená
1 g Pepř černý mletý
1000 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 80 kcal
Kilojoule 335kJ
5% Sacharidy 18 g
1% Tuky 1 g
58% Sodík 1 g
6% Bílkoviny 3 g

Rajčatová polévka studená postup přípravy receptu:

1

Rajčata scedíme, vložíme do mixéru, přidáme salátovou okurku, očištěný celer a rozmixujeme dohladka. Polévku nalijeme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku, prolisovaný česnek, na proužky nakrájenou zelenou papriku, sůl, pepř, mletou papriku, zakápneme octem, přidáme trochu cukru a důkladně promícháme.

2

Polévku podáváme s kousky ledu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept