Jednoduchý recept

Grilovaná treska s kokosovým přelivem

  • Indonésie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57329

Ingredience

50 g Chilli paprička
100 g Cibule červená
20 g Citronová tráva
25 ml Citronová šťáva
4 g Kurkuma
100 ml Mléko kokosové
40 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
800 g Treska obecná
20 g Zázvor celý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 586 kcal
Kilojoule 2 454kJ
7% Sacharidy 27 g
47% Tuky 36 g
65% Sodík 1 g
72% Bílkoviny 40 g

Grilovaná treska s kokosovým přelivem postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme červenou cibuli, citronovou trávu, česnek, chilli papričku bez semínek, kousek zázvoru, kurkumu, sůl, pepř a rozmixujeme dohladka. Přilijeme kokosové mléko, citronovou šťávu, roztavené máslo, promícháme, filety z tresky přelijeme a ugrilujeme z obou stran.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept