Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57334
Kategorie: Přílohy

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
20 g Fenyklová semínka
500 g Fenykl sladký - hlíza
650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
20 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 815kJ
23% Sacharidy 82 g
8% Tuky 6 g
17% Sodík 334 mg
24% Bílkoviny 13 g

Fenyklový chléb postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, olej a šťávu vylisovanou z 2 čerstvých fenyklů, přidáme pepř, sůl, tmavou mouku, rozemletá semena fenyklu a na kousky nakrájený čerstvý fenykl.

2

Vmícháme chlebový kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept