Jednoduchý recept

Vepřový bůček dušený s paprikou a hráškem

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57347

Ingredience

120 g Cibule
8 g Hořčičné semínko
50 g Hrášek
8 g Kmín mletý
40 g Koriandr čerstvý
8 g Kurkuma
30 ml Limetková šťáva
15 ml Ocet vinný
30 g Olej olivový
150 g Paprika červená
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
500 g Vepřový bok
8 g Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 259kJ
4% Sacharidy 13 g
99% Tuky 74 g
41% Sodík 829 mg
26% Bílkoviny 15 g

Vepřový bůček dušený s paprikou a hráškem postup přípravy receptu:

1

Vepřový bůček bez kosti nakrájíme na menší kousky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, papriku zbavíme jádřince, nakrájíme na proužky, lístky koriandru posekáme.

2

Do mísy nasypeme cibuli, česnek, přidáme mletou kurkumu, kmín, zázvor, koriandr, hořčičné semínko, zakápneme octem, přilijeme limetkovou šťávu, promícháme, přimícháme maso a necháme marinovat do druhého dne.

3

V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso, zprudka osmažíme, přisypeme cibulovou směs z mísy, papriku, hrášek, osolíme, opepříme, zakryjeme pokličkou a zvolna dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept