Jednoduchý recept

Lančmít po znojemsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5735

Ingredience

20 dkg Cibule
20 dkg Houby čerstvé
40 dkg Luncheon Meat
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
14 dkg Máslo čerstvé
4 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 689kJ
6% Sacharidy 20 g
75% Tuky 57 g
209% Sodík 4 g
31% Bílkoviny 17 g

Lančmít po znojemsku postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na části másla, přidáme houby, mouku, osmahneme, zalijeme vodou dle množství omáčky, osolíme, opepříme a povaříme.

2

Lančmít nakrájíme na kostky, osmahneme na troše másla a přidáme do omáčky.

3

Okurky nakrájíme na plátky a osmahneme na zbylém másle, vložíme do omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept