Lančmít po znojemsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Lančmít po znojemsku
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 5735 |
Ingredience
20 dkg | Cibule |
20 dkg | Houby čerstvé |
40 dkg | Luncheon Meat |
14 dkg | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
4 ks | Okurky nakládané |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 15g |
---|---|
Cholesterol | 102,0mg |
Draslík | 386,2mg |
Vláknina | 13g |
Vitamín A | 650,4mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,1mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 44,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Okurky nakládané, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Houby čerstvé, Luncheon Meat, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Lančmít po znojemsku postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na části másla, přidáme houby, mouku, osmahneme, zalijeme vodou dle množství omáčky, osolíme, opepříme a povaříme. |
2 | Lančmít nakrájíme na kostky, osmahneme na troše másla a přidáme do omáčky. |
3 | Okurky nakrájíme na plátky a osmahneme na zbylém másle, vložíme do omáčky. |