Hrušky s rokfórem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hrušky s rokfórem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ondra |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 57368 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 22g |
---|---|
Cholesterol | 6,5mg |
Draslík | 507,5mg |
Vláknina | 16g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,6mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Čekanka, Hrušky, Jogurt bílý, Pažitka, Salát Rosso mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Rokfór mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hrušky s rokfórem postup přípravy receptu:
1 | Hrušky omyjeme, rozkrojíme, vyřízneme jádřince a zbytek nakrájíme na plátky. Rokfór rozdrobíme, vsypeme do jogurtu, přidáme posekanou pažitku a důkladně rozmícháme. Na talíře rozložíme listy salátu, listy čekanky, do půlkruhu vyskládáme plátky hrušek a z poloviny je přelijeme rokfórovou zálivkou. |