Jednoduchý recept

Fazole s dušenou zeleninou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57377

Ingredience

100 g Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
40 g Koriandr čerstvý
20 g Med včelí
40 g Melasa
8 g Nové koření mleté
25 g Olej olivový
250 g Paprika červená
1 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
20 g Pomerančová kůra
80 g Protlak rajčatový sterilovaný
8 g Sůl
350 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 107kJ
13% Sacharidy 45 g
8% Tuky 6 g
55% Sodík 1 g
17% Bílkoviny 10 g

Fazole s dušenou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, petrželku s lístky koriandru posekáme na jemno, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme lžíci medu, promícháme, přidáme melasu, papriky, nové koření, rajčatový protlak, zalijeme vývarem a zvolna dusíme do měkka. Vsypeme strouhanou pomerančovou kůru, koriandr s petrželkou, podle chuti sůl, pepř, krátce povaříme, přimícháme scezené fazole, prohřejeme a odstavíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept