Jednoduchý recept

Brambory dušené na majoránce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5738

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
1 špetka Majoránka
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 405kJ
9% Sacharidy 34 g
27% Tuky 20 g
12% Sodík 235 mg
12% Bílkoviny 7 g

Brambory dušené na majoránce postup přípravy receptu:

1

Brambory nakrájíme na plátky, podusíme na polovině sádla a osmažené cibuli, přidáme koření a vše zalijeme vodou.

2

Když jsou brambory měkké, přidáme řídkou jíšku ze zbylého sádla a mouky. Ještě podusíme.

Poznámka

Podáváme se skopovou nebo vepřovou pečení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept