Jednoduchý recept

Sledě pečené na jablkách

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57381

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
400 g Jablka
2 g Kmín drcený
60 g Máslo čerstvé
15 ml Ocet jablečný
1000 g Sleď čerstvý
10 g Sůl
150 ml Víno jablečné

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 834kJ
7% Sacharidy 25 g
31% Tuky 23 g
49% Sodík 987 mg
53% Bílkoviny 30 g

Sledě pečené na jablkách postup přípravy receptu:

1

Vykuchané a očištěné sledě potřeme máslem, osolíme, okmínujeme, jablka oloupeme, vykrojíme jádřine a dužinu nakrájíme na plátky, bylinky posekáme na jemno. Do pekáčku vložíme máslo, rozehřejeme, přiložíme jablka, krátce orestujeme, do pekáčku na jablka vyskládáme sledě, přilijeme jablečné víno, zakápneme jablečným octem, posypeme bylinkami a pečeme ve vyhřáté troubě cca 15 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept