Recept

Brambory dušené s octem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 5739
Kategorie: Přílohy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 613kJ
10% Sacharidy 36 g
33% Tuky 25 g
4% Sodík 85 mg
13% Bílkoviny 7 g

Brambory dušené s octem postup přípravy receptu:

1

Z oloupaných brambor tvořítkem vykrájíme kuličky.

2

Vložíme je do vymazaného kastrolu, proložíme cibulí nakrájenou na plátky, osolíme, opepříme a podlijeme horkou vodou a octem, aby byly brambory zpola potopeny.

3

Dusíme doměkka, až se vsákne voda. Nemícháme, jen potřásáme nádobou.

4

Hotový pokrm omastíme máslem a podáváme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept