Jednoduchý recept

Míchaná vejce z italské kuchyně

  • Itálie
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Míchaná vejce z italské kuchyně 5 1
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 57397

Ingredience

2 ks Cibule
80 g Kečup ostrý
60 ml Olej olivový
0,5 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 899kJ
3% Sacharidy 11 g
16% Tuky 12 g
11% Sodík 224 mg
28% Bílkoviny 16 g

Míchaná vejce z italské kuchyně postup přípravy receptu:

1

Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli osmahneme do zlatova v pánvi na rozehřátém oleji. Vlijeme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme, snížíme oheň. Za stálého míchání, necháme vejce srazit.

2

Osmažená vejce rozdělíme podle porci na jednotlivé talíře. Uprostřed každé porce uděláme důlek, do kterého vložíme teplý ostrý kečup. Nakonec porce ještě před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.

Poznámka

Servírujeme jako teplý předkrm.

Komentáře a hodnocení

 
kvetush
Míchaná vejce z italské kuchyně
Recept jsem si vybrala pro jeho sytost, a obsah bilkovin, které jsou potřebné pro růst svalstva. Je levný a snadný pro přípravu. Jeden z receptů, ktetý zasytí po celé dopoledne.Ostrý kečup dodá míchaným vejcím ten správný šmak. Mohu doporučit a autorce děkuji za inspiraci míchaných vajíček na jiný způsob.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept